img1 img2 img3 img4 img5

KONTAKT

 

Adresa: Rruga Mine Peza, Pallati 256/3/3  Tirane. Albania (Perballe Politeknikumit Harry Fultz)

Orari i klinikës: 
e Henë - e Premte: 09:00 - 12:30 dhe 16:00 - 20:00
e Shtunë: 8:00 - 13:00
e Diela: Pushim

Tel/Fax: +35542257558

Cel.      +355689096717
Cel.      +355682047409

Cel.      +355699509448

Emailedailir@yahoo.com
Emailbylykbashi.clinic@gmail.com

 

Ose na shkruani  duke plotesuar formen e meposhteme: